Att vakta ett heligt berg

8 januari, 2014

Ana Danielssons korp

Ett nytt år betyder hopp för mig. Det känns bra att ännu ett år av mitt liv är avklarat och att jag nu kan gå vidare, med nya möjligheter och ny tillit.
Detta året kommer mina häx- och shamanvänner att fortsätta besöka olika kraftplatser i Sverige. I början av maj planerar vi att vara på Omberg, det heliga berget vid Vättern. Där ska vi möta Ana Danielsson som kommer att guida oss. Hon är en bildkonstnär och författare som bor vid Omberg. Jag tror att hon har tagit som sin uppgift att samarbeta med rådarna i Omberg om att vakta detta heliga berg. Du kan läsa om henne själv och om hennes arbete på http://www.lavkattan.se. Se också hennes målningar och foton, det är de värda. Bilden ovan av korpen har hon målat och den finns någonstans på hennes sida.
Jag har just lagt in sången ”Drömspåret”, under Sånger. Där finns också Runraden och en run-chakrameditation. De fungerar om du använder Internet Explorer, annars är det inte säkert.
I dagarna har jag också publicerat ännu en av mina böcker som e-bok. Du hittar dem på https://www.elib.se om du söker på mitt namn.
Låt oss alla se fram emot detta nya år med stor tillförsikt. Kanske är det nu i år som vi kommer att lyckas vända världen i en ny riktning, mot verklig gemenskap och med ljus i allas hjärtan.