Föredrag om häxkonst

18 augusti, 2010

I nästa vecka, den 24 augusti kommer jag att hålla föredrag i en tipi på Hallandsåsen kl. 18.30. Då berättar jag om mitt liv som häxa och om en del andliga erfarenheter jag har gjort under årens lopp. Det kommer också att handla om prästinnor, både de gamla gudinnereligionernas prästinnor och de nya som börjar uppträda idag. Vi kommer att diskutera i smågrupper, göra en ceremoni tillsammans där vi åkallar de gamla nordiska gudamakterna och till sist göra en guidad inre vandring.
Linn Sköld heter häxan som står för arrangemanget. Hon säger att det finns vissa möjligheter till övernattning i tipin denna natt, då det är fullmåne. För att vara med om föredrag och eventuell övernattning med frukost påföljande dag måste du anmäla dig i förväg till Linn på 0431-18983. Då får du också reda på vad det kostar och var tipin finns.