Filmvisning

27 januari, 2011


I morgon den 28 januari kl. 19 är det äntligen dags att visa den vackra och storslagna filmen Home i Höör. Vi i Home-gruppen har arbetat intensivt med att planera visningen och marknadsföra den. Skånska Dagbladet hade ett reportage med oss i lördags och vi har annonserat både i Lokaltidningen och Frostabladet. Annonseringen har varit möjlig tack vare generösa bidrag från sex olika organisationer i Höör. Vilka dessa är får jag inte berätta här p g a de särskilda villkor som gäller för visningen av filmen. Men i samband med visningen lovar jag berätta det.
Hittills har 75 personer hört av sig med önskan om reservation av platser. Det finns 180 platser i salongen på Kulturhuset Anders. Hör av dig du också om du vill vara säker på att få en plats, till eta(at)vinterljus.com.