Magi för bättre ekonomi

7 januari, 2012


Mitt första inlägg för det nya året handlar om hur man förbättrar sin ekonomi med hjälp av magi. Det är en instruktion som även den ovana häxan kan använda sig av. Metoden är inte farlig att utföra och har inga skadliga verkningar, varken för dig själv eller någon annan.
Så här gör du:
Tillverka en amulett av en liten grön tygpåse. Lägg i något av silver, t.ex. ett mynt, lite torkad ört, t.ex. gurkört, penningört, gullregn eller saffran och några saltkristaller.

Gå upp på ett berg eller åtminstone toppen av en kulle. Gör det mitt på dagen när solens kraft är som starkast, och samtidigt enligt almanackan är fullmåne. Amuletten hänger du om halsen eller lägger i en ficka nära hjärtat.
Sträck upp armarna mot himlen. Tänk dig att där finns höga, gudomliga väsen som kan ingripa och ordna i ditt liv. Tacka dem av hela ditt hjärta för att du alltid får vad du behöver. Stå en lång stund och gläd dig åt att du alltid har en tillfredsställande ekonomi, inga ekonomiska problem alls och att du till och med har råd att unna dig en guldkant då och då. Tacka för att du har tillgång till ett överflöd, så att du till och med har råd att ge bort en del av det till dem som har det sämre. Tacka för att du har råd att ge gåvor till dina vänner.
Ta sedan amuletten i handen och läs den här ramsan:
Flyt som vatten, flöda som solsken, fyll min skål och rinn över.
Jag ger och jag tar emot, önskar och uppfyller, tackar och offrar i helig harmoni.


Sedan gräver du ner amuletten i jorden. Avsluta med att tacka Moder Jord för att hon alltid uppfyller dina önskningar.
Om du gör denna magiska ceremoni på fullaste allvar kommer du så småningom att märka en förändring till det bättre för din ekonomi. Vill du upprepa ceremonin, för att din önskan ska bli tydligare för dig själv, kan du göra det vid nästa fullmåne.