Hellre häxa än präst!

16 mars, 2013


Efter den senaste tidens publicitet, i tidningen Nära, håller min handbok i häxkonst på att ta slut. Det finns endast några få exemplar kvar. Jag har just nu inga planer på att låta trycka nya, utan tänker istället ge ut den som e-bok. Det blir ett helt nytt äventyr, men det är mycket jag måste sätta mig in i så det kommer att ta lite tid.
Förutom Hellre häxa … kommer även barnboken Riktiga häxor snart att vara slut. Johannes väg är slut sedan länge. Men Sarananda och Häxan som steg av tåget finns än så länge i lager.
Böckerna finns fortfarande på många bibliotek i landet, om inte just på din ort, så be att få beställa den från annat håll.
Brevkursen håller jag på att göra om nu. Den kommer att få ett delvis nytt innehåll, nytt utseende och nytt format. Eventuellt blir den e-bok den också.