Övningsbok för häxor

29 maj, 2013


Nu kommer det snart att finnas möjlighet att gratis låna den här boken som e-bok från något bibliotek. Det är den gamla brevkursen för häxor som jag har uppdaterat och utvidgat. Sammanlagt innehåller den 52 övningsuppgifter. I förordet står det så här:
Boken är skriven för dig som går och känner på dig att du egentligen är häxa. Du har en stark inre visshet om det, men du bär det som en hemlighet, eftersom du tror att du inte skulle möta någon förståelse om du försökte tala om det. Du känner dig ensam och annorlunda, och du skulle gärna vilja möta andra häxor, som du kan tala fritt med.
Eller så är du på ett helt annat sätt, men skulle ändå vilja undersöka det här med häxkonst. Du är nyfiken och du vill veta mer. Du vill testa och se om de här övningsuppgifterna kan ge dig något. Vilka skäl du än har är du välkommen.
Övningsboken kommer inte att ges ut som tryckt bok. Om du lånar boken som e-bok från ett bibliotek kan du läsa den i din dator, på en läsplatta, smartphone eller surfplatta. Du får ha kvar texten i 28 dagar och sen kan du låna om den. Det går också att köpa e-boken från Bokus eller Adlibris och då kan du ha den kvar i din dator för alltid.
Jag hoppas den här boken kan vara till hjälp för alla dem som hör av sig till mig och vill gå kurs i häxkonst, alltifrån skolungdomar till män och kvinnor upp i åldrarna. Häxa kan en absolut bli på egen hand – det ensamma övandet ger ofta ett gott resultat. Men du kan också göra övningsuppgifterna tillsammans med en vän och sedan kan ni jämföra och tala om era upplevelser.