Webbtidskriften Naturtro.se

30 augusti, 2014

naturtro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu är den äntligen på plats. Jag har länge gått och tänkt på detta, att jag ville skapa en tidning för hedningar. Och nu har jag lyckats klara av, alldeles på egen hand att få ut den på nätet, vilket är en stor sak bara det, med tanke på att jag är född 1945 långt innan datorerna kom in i folks vardag.
Det här är en satsning som ingen kan veta vart den leder. Det kan bli en liten privat grej eller den kan spridas till tusentals. Men redan nu finns det några som har länkat. Att behovet av en tidskrift finns vet jag, så många okända som hela tiden hör av sig till mig för att fråga om häxkonst, var det finns kurser, hur en träffar likasinnade och om en ska våga ”komma ut” som häxa. Allt sådant kan vi skriva om. Några av mina vänner har lovat vara medarbetare.
Du är välkommen att skriva om sådant du tycker passar i tidningen. Skicka det till mig, gärna tillsammans med en bild. Om redigering behövs gör jag det. Jag förbehåller mig också rätten att välja vad jag vill publicera.
Välkommen till Naturtro.se!