Mitt nya halssmycke

2 augusti, 2017

macrame halsband 1
Landskrona har nyligen haft karneval och som nyinflyttad var jag nyfiken på hur den skulle vara. Men tyvärr var den en besvikelse. Så mycket skräp samlat på ett ställe har jag sällan sett. Jag syftar på knallevarorna. Varför ger arrangören dem så stor plats? En del av den platsen kunde istället ges till lokala köpmän som flyttar ut några varor på trottoaren utanför sin butik. Konsthantverkare och hantverkare skulle vara roligt att gå och titta på och handla av. Och i varje hörn gatumusiker i alla genrer. Nu var det egentligen ganska lite musik på dagarna.
Men en sak tilltalade mig mycket. På stranden satt en kvinna och visade sina macramésmycken. Såå vackra! Jag gick hem och hämtade min unakit-sten och bad henne göra en infattning till den. Här ser ni resultatet. Ni hittar den skickliga tillverkaren här.
macrame halsband 2
Så här står det om unakiten på www.Andekvarts.se: Unakit balanserar den känslomässiga och andliga kroppen, och hjälper/befriar den från energimässiga blockeringar. Den hjälper oss att leva i nuet och släppa det förgångna, dvs de känslor och minnen du vill bli av med.
Unakit är en sten för visioner. Den kan öppna och aktivera ditt tredje ögas chakra för att ta emot andliga insikter från de högre frekvenserna. Unakitens grundande effekt för med sig en lugnande känsla till alla omgivningar, den sänder ut rogivande vibrationer till alla omkring den.